Sugeng rawuh ing KTT

Klompok puncak didegaké ing taun 1997, dununge ing kutha zhangmutou, kutha Dongguan, China. Guangdong Summit Medical Products Co., Limited (SUMMITMDP) digawe kanthi latar mburi epidemi COVID-19 ing jagad iki, Coronavirus (COVID-19) minangka penyakit sing disebabake dening virus sing bisa nyebar saka wong liya. • Virus sing nyebabake COVID-19 minangka virus anyar sing nyebar ing saindenging jagad. • Gejala COVID-19 bisa beda-beda wiwit entheng (utawa ora ana gejala) nganti lara parah. Kita darmabakti kanggo produk protèktif medis, kita nggabungake R&D, produksi massal, penjualan lan layanan. Klompok perusahaan wis nandur modhal lan dibangun kanggo mbentuk lokakarya bebas debu 100.000 & 1.000.000, kita duwe peralatan canggih, laboratorium uji lan staf profesional sing wis terlatih minangka cadangan kanggo layanan mandheg kanggo R&D, conto, tes, produksi akeh lan pengiriman, bea wara-wara. Muga-muga para pelanggan bisa nemokake solusi saka KTT.

Ndeleng Liyane

Produk sing Ditampilake

Napa milih KTT?

Rawuh Anyar