MASKIS WAJAH PUNGGUNG (Non Steril)

Katrangan singkat:

Bahan baku kelas paling dhuwur

3 Ply

Plat irung sing bisa disetel supaya pas karo pasuryan sing beda

Desain unik kanggo nggawe napas dadi nyaman lan tetep bugar nalika napas

95% BFE dhuwur lan resistensi napas kurang kanggo nglindhungi partikel udara, saliva

Tahan banyu lumahing unik lan lapisan alus, tanpa iritasi lan serat kaca gratis.

Lipat, gampang digawa lan disimpen.


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: MASKAP MUKA DISPOSABEL (Non Steril)

Model: KZ003 

Aplikasi: Kanggo panggunaan padinan, Non steril

Ukuran: 17.5cm × 9.5cm

Standar: EN 14683: 2019 + AC: 2019; YY / T 0969-2013

Bahan: Kain sing ora ditenun, kain sing dicairake

Umur rak: 2 Taun        

Tanggal produksi lan kumpulan: Priksa kode semprotan.

Werna: Biru / Putih

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing garing lan resik kanthi ventilasi sing apik. Aja sinar srengenge langsung. Disaranake disimpen ing suhu -20 ~ + 50 ° C lan asor relatif kurang saka 80%.

 

Kemasan:

50 pcs / polybag, 50 pcs / box, 60 box / karton, total 3000 pcs per karton

ukuran kothak: 19 x 10,5 x 8,5 cm

ukuran karton: kustomisasi kanggo pengepakan qty

 

Detail Produk:

Topeng rai sing bisa di pakai (non-strile) digawe saka 3 lapis kain non-woven (njaba), kain sing dicairake (tengah), kain non-anyaman sing ramah kulit alus (batin). Bahan baku kelas ndhuwur.

Produk iki tundhuk standar EN 14683: 2019 + AC: 2019.

Gelung kuping alus & elastis, bakal menehi sampeyan pengalaman nganggo sing nyaman, lan lateks gratis.

Topeng ora ambegan gampang nesu lan gampang nesu kanthi tekanan beda. Plastik irung sing bisa dibentuk gampang diatur supaya pas karo pasuryan sing beda.

 

CATHETAN: 

Produk kasebut dudu disteril, lan mung kanggo panggunaan siji-siji, coba ganti ganti anyar lan ora migunani maneh. Priksa kemasan njaba & njero sadurunge digunakake, priksa manawa bungkus ora ana kerusakan lan produk sajrone umur sing valid sadurunge digunakake.

Ora dianjurake nggunakake topeng rai nalika olahraga.

Mangga waca instruksi panyimpenan kanggo nyimpen produk iki.

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.
Kita duwe 3.000 meter persegi ing bengkel tanpa lebu 100.000 level.

Kita duwe fasilitas persiyapan lengkap kanggo produksi produk medis.

Kita duwe tenaga teknis sing wis terlatih profesional kanggo nindakake tes batin kanggo bahan baku, produk jadi, lan tes lingkungan.

P2: Kepiye cara pengiriman ?

A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran syarat-syarat?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara mbayar liyane sing wis populer.

P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina 1.000.000 pcs, wektu pangiriman yaiku 10 ~ 30 dina,

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

Q5: Apa aku bisa pesen sawetara conto?

A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

Q6: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 3000. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan