FFP2 NR PARTICLE FILTER SEPARUH MASK

Katrangan singkat:

N149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disetujoni

5 Ply nganggo Kain Nyelehake kaping pindho

Efisiensi filtrasi dhuwur (=> 95%) kanthi resistensi napas sing entheng lan entheng

Marang aerosol padhet lan cair miturut EN149 : 2001.

Desain unik bentuk kasebut kanthi kabel irung sing bisa diatur lan tali endhas bebas lateks yaiku kanggo tampilan sing optimal lan pas karo macem-macem bentuk wajah kanthi bocor minimal.

Lapisan njero PP sing alus nyedhiyakake lapisan alus lan rasa nyaman

Lipat, gampang digawa lan disimpen.


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK

Model: KZ004

Aplikasi: Kanggo panggunaan padinan, Non medis

Standar: GB2626-2019; EN149: 2001 + A1: 2009

Bahan: Bahan: Kain sing ora ditenun, kain sing dicairake

Umur rak: 2 Taun        

Tanggal produksi lan kumpulan: Priksa kode semprotan.

Werna: Putih / Biru

Ukuran: 15,5 x 10.8cm

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing garing lan resik kanthi ventilasi sing apik. Aja sinar srengenge langsung. Disaranake disimpen ing suhu -20 ~ + 50 ° C lan asor relatif kurang saka 80%.

 

Kemasan:

bungkus ing polybag,

pilihan A: 1 pcs / polybag, 25 pcs / box, 60 box / karton, total 1500 pcs saben karton.

pilihan B: 10 pcs / polybag, 50 pcs / box, 48 box / karton, total 2400 pcs per karton.

ukuran kothak:

pilihan A: 17 x 11 x 12.5cm;

pilihan B: 14,5 x 13 x 19cm.

ukuran karton: kustomisasi kanggo pengepakan qty

 

Detail Produk:

Masker setengah filter partikel iki dikenal minangka topeng wajah KN95, topeng N95 Respirator, topeng FFP2, topeng rai keamanan. Kita nggunakake bahan baku kelas ndhuwur, lan nduweni 5 lapisan kanthi kain empuk dilebur kaping pindho. Iki produk kanggo memenuhi standar EN149: 2001 + A1: 2009 (EU), GB2626-2019 (CN). Wis disetujoni FFP2. BFE dhuwur (=> 95%).

Gelung kuping elastis bakal njamin nganggo comforatable. saben topeng duwe klip irung sing bisa diatur kanggo nggawe segel sing pas karo rai. Topeng nggawe ambegan luwih gampang lan nyaman kanggo sing nganggo.     

Rekomendasi digunakake kanggo nyegah penyakit pernapasan, mecah, sanding, nyapu, ngrusak, ngresiki badai, lsp.

 

CATHETAN: 

Produk kasebut ora ditrapake kanggo panggunaan medis. Cukup kanggo nglindhungi kesehatan pribadi, lokakarya lan laboratorium tanpa debu, industri manufaktur, industri layanan kaya industri katering lan industri kecantikan, lan liya-liyane.

Priksa topeng kasebut minangka kondhisi sing tepat lan wis dikemas sadurunge digunakake, lan priksa manawa ana ing umur sing sah, yen ora digunakake. 

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.
Kita duwe 3.000 meter persegi ing bengkel tanpa lebu 100.000 level.

Kita duwe fasilitas persiyapan lengkap kanggo produksi produk medis.

Kita duwe tenaga teknis sing wis terlatih profesional kanggo nindakake tes batin kanggo bahan baku, produk jadi, lan tes lingkungan.

P2: Kepiye cara pengiriman ?
A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran syarat-syarat?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara mbayar liyane sing wis populer.

P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina 1.000.000 pcs, wektu pangiriman yaiku 10 ~ 30 dina,

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

Q5: Apa aku bisa pesen sawetara conto?

A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

Q6: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 3000. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan