Topeng Pasuryan

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (butterfly shape)

    FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (bentuk kupu)

    Fitur Produk:

    EN149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disetujoni

    5 Ply nganggo Kain Nyelehake kaping pindho

    Efisiensi filtrasi dhuwur (> = 95%) kanthi resistensi napas sing entheng lan entheng

    Marang aerosol padhet lan cair miturut EN149 : 2001.

    Desain unik bentuk kasebut kanthi kabel irung sing bisa diatur lan tali endhas bebas lateks yaiku supaya paling nyaman lan bisa pas karo bentuk rai sing beda kanthi bocor minimal.

    Lapisan njero PP sing alus nyedhiyakake lapisan alus lan rasa nyaman

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile) – Children

    MASKIS WAJAH PUNGGUNG (Non Steril) - Bocah-bocah

    Bahan baku kelas paling dhuwur

    3 Ply

    Pola kain sing beda kanggo Bocah

    Desain unik kanggo nggawe napas dadi nyaman lan tetep bugar nalika napas

    95% BFE dhuwur lan resistensi napas kurang kanggo nglindhungi partikel udara, saliva

    Tahan banyu lumahing unik lan lapisan alus, tanpa iritasi lan serat kaca gratis.

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile)

    MASKIS WAJAH PUNGGUNG (Non Steril)

    Bahan baku kelas paling dhuwur

    3 Ply

    Plat irung sing bisa disetel supaya pas karo pasuryan sing beda

    Desain unik kanggo nggawe napas dadi nyaman lan tetep bugar nalika napas

    95% BFE dhuwur lan resistensi napas kurang kanggo nglindhungi partikel udara, saliva

    Tahan banyu lumahing unik lan lapisan alus, tanpa iritasi lan serat kaca gratis.

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK

    FFP2 NR PARTICLE FILTER SEPARUH MASK

    N149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disetujoni

    5 Ply nganggo Kain Nyelehake kaping pindho

    Efisiensi filtrasi dhuwur (=> 95%) kanthi resistensi napas sing entheng lan entheng

    Marang aerosol padhet lan cair miturut EN149 : 2001.

    Desain unik bentuk kasebut kanthi kabel irung sing bisa diatur lan tali endhas bebas lateks yaiku supaya paling nyaman lan bisa pas karo bentuk rai sing beda kanthi bocor minimal.

    Lapisan njero PP sing alus nyedhiyakake lapisan alus lan rasa nyaman

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.