Babagan KTT

SUMMITMDP

The Summit

Klompok puncak didegaké ing taun 1997, dununge ing kutha zhangmutou, kutha Dongguan, China. Guangdong Summit Medical Products Co., Limited (SUMMITMDP) digawe kanthi latar mburi epidemi COVID-19 ing jagad iki, Coronavirus (COVID-19) minangka penyakit sing disebabake dening virus sing bisa nyebar saka wong liya. • Virus sing nyebabake COVID-19 minangka virus anyar sing nyebar ing saindenging jagad. • Gejala COVID-19 bisa beda-beda wiwit entheng (utawa ora ana gejala) nganti lara parah. Kita darmabakti kanggo produk protèktif medis, kita nggabungake R&D, produksi massal, penjualan lan layanan. Klompok perusahaan wis nandur modhal lan dibangun kanggo mbentuk lokakarya bebas debu 100.000 & 1.000.000, kita duwe peralatan canggih, laboratorium uji lan staf profesional sing wis terlatih minangka cadangan kanggo layanan mandheg kanggo R&D, conto, tes, produksi akeh lan pengiriman, bea wara-wara. Muga-muga para pelanggan bisa nemokake solusi saka KTT.

Nganti saiki kita wis nyiyapake lini produksi otomatis kanggo topeng rai (Non Sterile), setengah masker partikel, output topeng rata saben dina yaiku 1.000.000 pcs. uga duwe lini produksi kanggo ngasilake kothak panyimpenan topeng, tas kit pertolongan pertama, tameng rai lsp., kita duwe desain sing ana kanggo saben jinis produk sing kudu dipikirake, lan bakal luwih akeh desain lan uga bisa nyedhiyakake Layanan OEM & ODM kanggo nggawe ide sampeyan kayektenan, kita bakal nggunakake macem-macem produk kanggo nutupi kebutuhan pasar produk higienis pribadi sabisa-bisa.

Mbesuk, kita bakal terus milih produk higienis Pribadi lan produk protèktif saben dina.

we will continue
In the future