Kit pertolongan pertama

Katrangan singkat:

OEM, ODM olèh

logo silkscreen (kustomisasi)

banyu-bukti

super cahya

dienggo maneh


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: KIT AID PERTAMA 

Model: FB008

Aplikasi: Kit pertolongan pertama iki apik banget kanggo panggunaan utawa petualangan saben dinane, kalebu: omah, kantor, kemah, mobil, restoran, otomotif, olahraga, prau, lelungan dalan, papan kerja lan sekolah lsp. 

 

Kit darurat bakal menehi solusi kanggo kesalahan dhasar dhasar sing ora dikarepake lan uga kahanan trauma kaslametan lapangan pertempuran, kayata: lelungan kayak segara suwene, kacilakan bocah cilik lan kesalahan bayi saben dinane. Simpen kit iki ing tas ransel, kompartemen sarung tangan kendaraan utawa kabinet medis kanggo solusi darurat lan cepet kanggo kahanan darurat.

Bahan: 400D / 600D poliester utawa kustomisasi

Werna: kasedhiya Abang / Abu-abu / Aqua, kustomisasi

Ukuran: 16 x 5 x 14cm, utawa kustomisasi

Panyimpenan: Simpen ing garing, garing. 

 

Kemasan:

pangaturan dhewe-dhewe

 

Detail Produk:

Kit sepindah digawe kanthi ukuran 16x5x14cm, gampang digawa lan digawa kanggo kegiyatan ing njobo (hiking & camping), mobil, papan, kantor utawa omah. 

ing jero konstruksi bakal nggawe organisasi sing gampang kanggo obat / gir darurat sampeyan.

Uga bisa nyithak logo sampeyan ing awak, utawa label sing dijahit ing njero.

Kita duwe layanan OEM & ODM, kanggo ngrancang ukuran, bahan, warna, konstruksi batin, mangga hubungi kita ing kene. 

 

CATHETAN: 

Produk iki mung kanggo tas, ora kalebu gir pertolongan pertama ing njero.

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.

P2: Kepiye cara pengiriman ?
A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran syarat-syarat?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara pembayaran populer liyane sing wis ana.

P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina 5,000 pcs, wektu pangiriman 35 ~ 50 dina, sing gumantung karo produk lan jumlah pesanan, kita duwe atusan mesin jahitan kanggo ndhukung output lan pangiriman sing stabil lan cepet.

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

P5: Apa aku bisa nyithak logo ing produk?

A5: Ya, mesthine. Nyedhiyakake kriya, kita bakal nyiyapake gambar kanggo disetujoni sadurunge alat.

Q6: Apa aku bisa pesen conto?
A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

P7: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 500. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.

P8: Apa sampeyan bisa ngatur desain?
A8: Ya, kita nawakake layanan OEM lan ODM.

Kita duwe tim R&D sing kuat kanggo nyengkuyung pangembangan, kayata macem-macem pilihan material, swatch warna, desain & tooling & desainer, desain lapisan njero, conto, Hubungi sampeyan kanthi luwih lengkap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan