Kothak panyimpenan topeng

Katrangan singkat:

OEM, ODM olèh

logo silkscreen

Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

anti bakteri

bledug-bukti

banyu-bukti

superlight

warna-warni

dienggo maneh & didaur ulang


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: MASK STORAGE BOX 

Model: YK002

Aplikasi: Kanggo panggunaan perlindungan sipil saben dina.

Materi: PP 

Werna: kasedhiya Multi-warna lan kustomisasi

Ukuran: 13 x 13 x 1,7cm

Panyimpenan: 1. Simpen ing garing, garing. 2.kanggo nyegah sinar srengenge langsung. 

 

Kemasan:

bungkus ing polybag, 50 pcs saben karton

karton: 44 x 14 x 27 cm

 

Detail Produk:

Kothak panyimpenan masker rai bentuk persegi iki super entheng (48g), gampang digawa, dijupuk, lan digunakake kanggo ruangan. Kubus lan pinter. Tekstur kothak matte lan rasane apik banget lan ramah kulit. lan uga bisa digunakake kanggo nyithak logo utawa artowrk pelanggan. Desain sworo seru gampang dibukak lan ditutup.

Kita uga nyedhiyakake layanan OEM & ODM, kapasitas kanthi bisa ndhukung pembangunan, duwe insinyur dhewe, omah perkakas minangka cadangan.

 

CATHETAN: 

Produk iki bisa ngemot luwih saka siji masker rai, nanging ora disaranake nyakup topeng bekas lan topeng anyar supaya ora polusi.

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.

P2: Kepiye cara pengiriman ?
A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara pembayaran populer liyane sing wis ana.

 P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina> 10.000 pcs, wektu pangiriman 20 ~ 25 dina, kita duwe luwih saka 60 mesin injeksi kanggo ndhukung output lan pangiriman sing stabil lan cepet.

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

P5: Apa aku bisa nyithak logo ing produk?

A5: Ya, mesthine. Nyedhiyakake kriya, kita bakal nyiyapake gambar kanggo disetujoni sadurunge alat.

Q6: Apa aku bisa pesen conto?
A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

P7: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 3000. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.

P8: Apa sampeyan bisa ngatur desain?
A8: Ya, kita nawakake layanan OEM lan ODM.

Kita duwe tim R&D lan omah perkakas sing kuwat kanggo ndhukung pangembangan.

Saka nggambar, prototipe, perkakas, conto, tes fungsi lan produksi injeksi, kabeh ana ing omah. Nyuwun tulung hubungi kita kanggo rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan