Kit pertolongan pertama

Katrangan singkat:

OEM, ODM olèh

logo silkscreen (pangaturan dhewe)

banyu-bukti

super cahya

digunakake maneh


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: KIT AID PERTAMA 

Model: FB007

Aplikasi: Kit pertolongan pertama iki futawa panggunaan utawa petualangan sing paling akeh saben dinane, kalebu: omah, kantor, kemah, mobil, restoran, otomotif, olahraga, kapal, lelungan dalan, papan kerja lan sekolah lsp.

Kit darurat bakal menehi sampeyan solusi kanggo kesalahan dhasar dhasar sing ora dikarepake lan uga kahanan trauma kaslametané pertempuran tempur ara-ara samun, kalebu: lelungan kayak segara suwene, kacilakan bocah cilik lan kesalahan bocah saben dinane. Simpen kit iki ing tas ransel, kompartemen sarung tangan kendaraan utawa kabinet medis kanggo solusi darurat lan cepet kanggo kahanan darurat.

Bahan: 400D / 600D poliester utawa kustomisasi

Werna: kasedhiya Abang / Abu-abu / Aqua, kustomisasi

Ukuran: 10 x 3 x 13cm, utawa kustomisasi

Panyimpenan: Simpen ing garing, garing. 

 

Kemasan:

pangaturan dhewe

 

Detail Produk:

Kit sepindah dirancang kanthi ukuran lucu, 10x3x13cm, gampang digawa lan digawa kanggo keperluan njero ruangan lan ruangan. Pembagi batin bisa nahan barang sing perlu lan rapi kanggo kahanan sing ora dikarepake.
Print logo kasedhiya.
Kita uga nyedhiyakake layanan OEM & ODM, yen sampeyan nggoleki ukuran, bahan, warna, konstruksi batin sing beda-beda, aja nganti ngubungi kita ing kene, bakal nyedhiyakake layanan mandhuwur kanggo sampeyan.

 

CATHETAN: 

Kothak topeng iki cukup kanggo nahan sawetara topeng, nanging aja nganggo topeng bekas karo topeng rai anyar, supaya ora polusi.

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.

P2: Kepiye cara pengiriman ?
A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran syarat-syarat?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara mbayar liyane sing wis populer.

P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina> 10.000 pcs, wektu pangiriman 20 ~ 25 dina, kita duwe luwih saka 60 mesin injeksi kanggo ndhukung output lan pangiriman sing stabil lan cepet.

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

P5: Apa aku bisa nyithak logo ing produk?

A5: Ya, mesthine. Nyedhiyakake kriya, kita bakal nyiyapake gambar kanggo disetujoni sadurunge alat.

Q6: Apa aku bisa pesen conto?
A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

P7: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 3000. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.

P8: Apa sampeyan bisa ngatur desain?
A8: Ya, kita nawakake layanan OEM lan ODM.

Kita duwe tim R&D lan omah perkakas sing kuwat kanggo ndhukung pangembangan.

Saka nggambar, prototipe, perkakas, conto, tes fungsi lan produksi injeksi, kabeh ana ing omah. Nyuwun tulung hubungi kita kanggo rincian.

Kit darurat bakal menehi solusi kanggo kesalahan dhasar dhasar sing ora dikarepake lan uga kahanan trauma kaslametan lapangan pertempuran, kayata: lelungan kayak segara suwene, kacilakan bocah cilik lan bayi saben dinane 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan