Kothak panyimpenan topeng

  • Mask storage box

    Kothak panyimpenan topeng

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen

    Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

    anti bakteri

    bledug-bukti

    banyu-bukti

    superlight

    warna-warni

    dienggo maneh & didaur ulang

  • Mask storage box

    Kothak panyimpenan topeng

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen

    Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

    anti bakteri

    bledug-bukti

    banyu-bukti

    superlight

    warna-warni

    dienggo maneh & didaur ulang

  • Mask storage box

    Kothak panyimpenan topeng

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen

    Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

    anti bakteri

    bledug-bukti

    banyu-bukti

    superlight

    warna-warni

    dienggo maneh & didaur ulang