Perusahaan produk medis puncak gabung ing pameran industri darurat internasional kaping 3 china (shenzhen) tanggal 9.18-.9.20

Summit Medical Products Co., Ltd. Jdiminyaki ing 2020 3pasuryan Ekspo Industri Darurat Internasional China (Shenzhen)

Wangun kupu anyar Topeng KN95, topeng nganggo sekali pakai(kanggo wong diwasa lan bocah), kothak panyimpenan topeng, tameng rai, kit sepindah, akeh pelanggan sing kepincut

Wiwit wiwitan taun 2020, COVID-19 nggawa tantangan sing durung tau ana sadurunge kanggo keamanan kesehatan masyarakat global. Lan uga mengaruhi pola pangembangan Alat Kesehatan Global. COOVID-19 dianggep salah sawijining tantangan sing paling penting kanggo kabeh negara. Kanggo menang perang gelut karo virus anyar iki, China lan perusahaan bahan pencegahan epidemi duwe peran penting banget kanggo nglawan. Kita, Summit Medical Products Co., Ltd, merasa terhormat dadi salah sawijining perusahaan sing mbantu pencegahan lan kontrol wabah global iki.

Tanggal 18 september, Ekspo Industri Darurat Internasional China (Shenzhen) kaping telu dibukak ing Pusat Pameran lan Pameran Shenzhen. Kita siyap aktif kanggo gabung karo acara gedhe iki lan kanggo ningkatake pangembangan industri darurat kanthi sehat.

Pameran kasebut sukses banget. Topeng KN95 sing bentuk kupu anyar, topeng pakai siji, kothak panyimpenan topeng, tameng rai, kit sepindah dadi reputasi akeh. Lan kita nampa akeh penyelidikan pelanggan anyar lan sawetara pelanggan nggawe pesanan.

 

 

 

 


Wektu kiriman: Okt-22-2020