Perusahaan produk medis puncak gabung karo geme guangzhou taun 2020 tanggal 10.13-10.15

Perusahaan produk medis puncak gabung karo GEME 2020-GUANGZHOU ( Rapat Docking Permintaan GBA kanggo Ekspor bahan Pencegahan Epidemik lan Ekspo) tanggal 10.13-10.15.

Dilaporake manawa global, ing tanggal 18 Oktober 2020, ana 39.596.885 kasus sing dikonfirmasi COVID-19, kalebu 1.1107.374 wong sing dilaporake, dilaporake menyang WHO. Ing China, ing dina sing padha, ana 91.492 kasus sing dikonfirmasi, kalebu 4746 korban tiwas.

Kahanan sing parah ningkatake kesadharan babagan perlindungan kesehatan pribadi lan publik, lan uga tantangan lan kasempatan kanggo ing medis pabrik barang. Sajrone pameran kasebut, para pelanggan lan pengunjung potensial nuwuhake rasa kuwatir lan perhatian banget babagan desain merek FFP2 paling anyar, kit pertolongan pertama, kothak panyimpenan topeng, tameng rai uga kit sepindah.

 


Wektu kiriman: Okt-28-2020