Perusahaan produk medis puncak ngluncurake koleksi kit pertolongan pertama

Summit Medical Products Co., Ltd. ngluncurake Koleksi Kit Bantuan Pertama

Kabeh kita bisa uga butuh kit pertolongan pertama. Kit Pertolongan Pertama bakal menehi sampeyan rasa aman. Kita duwe macem-macem Kit Pertolongan Pertama sing diluncurake, mesthine sampeyan bisa nemokake sing cocog karo pasar sampeyan. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane babagan koleksi Kit Pertolongan Pertama sing anyar!

* Kit Bantuan Pertama Profesional   Model: FB001  Ukuran: 16 * 19 * 5cm  

Werna sing kasedhiya: abang, biru, ireng

* Kit Bantuan Pertama Profesional    Model: Ukuran FB002: 28 × 19 x 9.5cm

Werna sing kasedhiya: abang, biru, ireng

* Model Kit pertolongan pertama profesional: FB006 Ukuran: 43 × 33 x13cm

Werna sing kasedhiya: abang, biru, ireng


Wektu kiriman: Okt-30-2020