Produk

  • FIRST AID KIT FB006

    AID KIT FB006

    Spesifikasi: Produksi: Model KIT AID PERTAMA: Aplikasi FB006: Kit pertolongan pertama iki paling apik kanggo panggunaan utawa petualangan saben dinane, kalebu: omah, kantor, kemah, mobil, restoran, otomotif, olahraga, kapal, lelungan dalan, papan kerja lan sekolah lsp Kit darurat bakal menehi solusi kanggo kesalahan dhasar dhasar sing ora dikarepake lan uga kahanan trauma kaslametan lapangan pertempuran, yaiku kalebu: lelungan kayak segara suwene, kacilakan bocah cilik lan kesalahan bocah saben dina. Simpen kit iki ...
  • FIRST AID KIT FB005

    AIT KIT FB005

    Fitur Produk:

    OEM, ODM olèh

    fungsi multi

    beda-beda saka kanthong njero kanggo ngatur sing sampurna

    super cahya

  • FIRST AID KIT FB004

    AIT KIT FB004

    Fitur Produk:

    OEM, ODM olèh

    fungsi multi

    beda-beda saka kanthong njero kanggo ngatur sing sampurna

    super cahya

  • FIRST AID KIT FB003

    AIT KIT FB003

    Fitur Produk:

    OEM, ODM olèh

    fungsi multi

    beda-beda saka kanthong njero kanggo ngatur sing sampurna

    super cahya

  • FIRST AID KIT FB002

    AIT KIT FB002

    Fitur Produk:

    OEM, ODM olèh

    fungsi multi

    beda-beda saka kanthong njero kanggo ngatur sing sampurna

    super cahya

  • FIRST AID KIT

    KIT AID PISA

    Fitur Produk:

    OEM, ODM olèh

    fungsi multi

    beda-beda saka kanthong njero kanggo ngatur sing sampurna

    super cahya

  • FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (butterfly shape)

    FFP2 NR PARTICLE FILTER HALF MASK (bentuk kupu)

    Fitur Produk:

    EN149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR disetujoni

    5 Ply nganggo Kain Nyelehake kaping pindho

    Efisiensi filtrasi dhuwur (> = 95%) kanthi resistensi napas sing entheng lan entheng

    Marang aerosol padhet lan cair miturut EN149 : 2001.

    Desain unik bentuk kasebut kanthi kabel irung sing bisa diatur lan tali endhas bebas lateks yaiku supaya paling nyaman lan bisa pas karo bentuk rai sing beda kanthi bocor minimal.

    Lapisan njero PP sing alus nyedhiyakake lapisan alus lan rasa nyaman

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.

  • DISPOSABLE FACE MASK (Non Sterile) – Children

    MASKIS WAJAH PUNGGUNG (Non Steril) - Bocah-bocah

    Bahan baku kelas paling dhuwur

    3 Ply

    Pola kain sing beda kanggo Bocah

    Desain unik kanggo nggawe napas dadi nyaman lan tetep bugar nalika napas

    95% BFE dhuwur lan resistensi napas kurang kanggo nglindhungi partikel udara, saliva

    Tahan banyu lumahing unik lan lapisan alus, tanpa iritasi lan serat kaca gratis.

    Lipat, gampang digawa lan disimpen.

  • Mask storage box

    Kothak panyimpenan topeng

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen

    Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

    anti bakteri

    bledug-bukti

    banyu-bukti

    superlight

    warna-warni

    dienggo maneh & didaur ulang

  • First aid kit

    Kit pertolongan pertama

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen (kustomisasi)

    banyu-bukti

    super cahya

    dienggo maneh

  • Mask storage box

    Kothak panyimpenan topeng

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen

    Bahan bahan panganan kanggo njamin keamanan & sanitasi (kustomisasi)

    anti bakteri

    bledug-bukti

    banyu-bukti

    superlight

    warna-warni

    dienggo maneh & didaur ulang

  • First aid kit

    Kit pertolongan pertama

    OEM, ODM olèh

    logo silkscreen (kustomisasi)

    banyu-bukti

    super cahya

    dienggo maneh