Perisai Protektif

Katrangan singkat:

OEM, ODM olèh
pasuryan lengkap ditutupi & transparan
anti-kabut
super-cahya
pangayoman Splash langsung
spons empuk & nyaman
ikat kepala elastis kualitas tinggi supaya pas karo ukuran sirah sing beda-beda


Detail Produk

Spesifikasi:

Produksi: FACE SHIELD (BUKAN MEDIS) 

Model: FZ004

Aplikasi: Kanggo panggunaan perlindungan sipil saben dina.

Standar: GB32166.1-2016

Bahan: tameng utama yaiku PET, kanthi tombol spons & band elastis & plastik

Werna: bening kanthi spanduk biru / ijo, kustomisasi

Ukuran: Bocah-bocah: 25.5 x 21.5cm (FZ004);     

Panyimpenan: 1. Simpen ing ruangan sing resik, garing, berventilasi kanthi suhu ruangan ora luwih saka derajat 25 ° C, asor relatif kurang saka 70%, ruang gas non-korosif. 2.kanggo nyegah sinar srengenge langsung. 3. Nyegah kompresi eksternal lan deformasi nalika disimpen.

 

Kemasan:

bungkus ing polybag, 240 pcs saben karton

 

Detail Produk:

Tameng rai iki dirancang kanggo bocah, nutupi plastik menehi penjaga rai kanthi bledug, tetesan. Resiki pasuryan bocah nganggo tisu sawise kabeh digunakake lan sadurunge digunakake maneh. Bantalan napas sing lembut ing sadhuwur sirah kanggo nyandhang nyaman. Tali elastis sing luwes lan tutup plastik bening sing fleksibel cocog banget. Tutup pasuryan sing dawa nyedhiyakake jangkoan sing luwih lengkap tinimbang sing khas. Desain bungkus ngubengi nyedhiyakake proteksi pasuryan ndhuwur, sisih lan ngarep.

 

CATHETAN: 

mangga dipriksa manawa digunakake ing pengawasan wong diwasa. Nyuwun tulung supaya bocah-bocah disinfeksi sawise digunakake.

 

FAQ:

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A1: Kita pabrik, solusi one-stop kanggo sampeyan. Kita bisa ngatasi layanan pelanggan / desain / conto / produksi massal / deklarasi bea cukai / pengiriman & pangiriman.

P2: Kepiye cara pengiriman ?
A2: kanthi kurir ekspres / kanthi maskapai penerbangan / ngangkut barang laut ing pelabuhan Shenzhen.

P3: Kepiye babagan pembayaran istilahs?

A3: T / T, L / C kanggo jumlah akeh, lan kanggo jumlah cilik, bisa mbayar Paypal, Wechat, Alipay, lan cara pembayaran populer liyane sing wis ana.

P4: Apa babagan pangiriman wektu / produksi produksi?
A4: output saben dina 5.000 pcs, wektu pangiriman yaiku 10 ~ 20 dina, kita duwe luwih saka 60 mesin injeksi kanggo ndhukung output lan pangiriman sing stabil lan cepet.

Sugeng rawuh hubungi kita kanggo priksaan lan ngrembug babagan rinciane.

P5: Apa aku bisa nyithak logo ing produk?

A5: Ya, mesthine. Nyedhiyakake kriya, kita bakal nyiyapake gambar kanggo disetujoni sadurunge alat.

Q6: Apa aku bisa pesen conto?
A6: Ya, mesthine. Kita bisa ngatur conto kanggo sampeyan kanthi nglumpukake barang.

P7: Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?
A7: MOQ yaiku 3000. Uga, coba priksa manawa ana stok sing kasedhiya kanggo pangiriman cepet.

P8: Apa sampeyan bisa ngatur desain?
A8: Ya, kita nawakake layanan OEM lan ODM.

Kita duwe tim R&D lan omah perkakas sing kuwat kanggo ndhukung pangembangan.

Saka nggambar, prototipe, perkakas, conto, tes fungsi lan produksi injeksi, kabeh ana ing omah. Nyuwun tulung hubungi kita kanggo rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan